Produkt a účinek Kvasinky produkují kromě ethanolu v jednom jednoduchém fermentačním kroku střední množství kyseliny mléčné. Toto je skvělá volba, pokud chcete čerstvé a kyselé pivo s tóny peckovin.
Pivní kvasinka Philly Sour (Lallemand)
Doporučená teplota kvašení 20-25°C. Dávkování 11 g na 20 l mladiny.
Dávkování 11 g kvasinek přidejte do sterilní vody nebo do mladiny o objemu minimálně 150ml a o teplotě 27°C ± 3°C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Kvasinky také můžete nasypat přímo do mladiny ve fermentační nádobě, jejíž teplota je nad 20°C. Kvasinky rovnoměrně rozsypte po hladině. Nechte stát 30 minut, poté zamíchejte mladinu a provzdušněte.
Uchovejte v suchu a při teplotě menší než 10°C.
Dodavatel Beerex s.r.o., Modřanská 1387/11, 14300 Praha 4, CZ
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
vinařská sezóna, nejdůležitější období pro vinaře, je v plném proudu, proto vzhledem k narůstajícímu počtu objednávek se doba dodání zboží může prodloužit.
AKTUÁLNÍ INFORMACE K POVODŇOVÉ SITUACI:
vzhledem k povodňové situaci dojde k dočasnému zpoždění v doručování zásilek v nejvíce postižených oblastech, Moravskoslezkém a Olomouckém kraji.
Děkujeme za pochopení.