ZBOŽÍ PO DATU MINIMÁLNÍ SPOTŘEBY - 2/2024!
Produkt a účinek Munich Classic je německý kmen kavsinek na pšeničné pivo, které dodávají pivu kořeněný, výrazný aromatický profil, typický pro bavorský styl těchto piv.
Pivní kvasinka Munich Classic (Lallemand)
Doporučená teplota kvašení 12-25°C, ideálně 17-22°C. Dávkování 11 g na 20 l mladiny
Dávkování 11 g kvasinek přidejte do sterilní vody nebo do mladiny o objemu minimálně 150ml a o teplotě 27°C ± 3°C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Kvasinky také můžete nasypat přímo do mladiny ve fermentační nádobě, jejíž teplota je nad 20°C. Kvasinky rovnoměrně rozsypte po hladině. Nechte stát 30 minut, poté zamíchejte mladinu a provzdušněte.
Uchovejte v suchu a při teplotě menší než 10°C.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
OTEVÍRACÍ DOBA 1.5. A 8.5.2025.
Prodejna Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Laboratoř - ZAVŘENO.
E-shopové objednávky budou zpracovány následující pracovní den.
Děkujeme.