Kvasinky podporující strukturu u hroznů odrůdy Cabernet
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Oenoferm® Cabernet je speciálně vybraná kvasinková kultura, která zdůrazňuje typické tóny černého rybízu, čokolády a jemného tabáku u odrůd Cabernet. Podporuje výraznou tříslovinovou strukturu, rychlý start fermentace a rovnoměrné dokvašení s minimální tvorbou vedlejších produktů. Vhodné pro odrůdová vína Cabernet a robustní směsi.
Tolerance alkoholu až 16 % obj.
Teplota kvašení 22–32 °C
Aroma profil černý rybíz, čokoláda
Dávkování 20–40 g/100 L
Balení 0,5 kg
Pro plná, harmonická vína s elegantním odrůdovým charakterem.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice