Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
POPIS VÝROBKU
Saccharomyces cerevisiae, kmen pro vína s vysokým obsahem tříslovin. Během vinifikace dochází ke zjemnění a dobrému zakomponování do celkové struktury vína.
Teplota fermentace
18- 28 °C
Aromatický profil
oříškové, bobulové a třešňové tóny
Ostatní benefity
Vysoká tolerance alkoholu (až 15 %)
Dobrý potenciál zrání
Stabilizace polyfenolů (zejm. barviva a tanniny)
Vhodné odrůdy
Dornfelder, Cab. Sauvignon, Svatovavřinecké, Shiraz, Zweigeltrebe, Frankovka, Merlot
Tip Obzvláště vhodné pro vína zrající v dřevěných sudech.
Povolené dle všech právních norem a předpisů ES (934/2019). Laboratorně testováno na čistotu a kvalitu.
Vždy dodržujte protokol uváděný výrobcem k dosažení požadovaných výsledků.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
OTEVÍRACÍ DOBA 1.5. A 8.5.2025.
Prodejna Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Laboratoř - ZAVŘENO.
E-shopové objednávky budou zpracovány následující pracovní den.
Děkujeme.