Ječný slad.
pH 3,4-3,6
Barva (EBC) 3-6
Kyselý slad®Weyermann® obsahuje 1-2% procenta kyseliny mléčné, a snižuje tak pH sladiny a piva. Nižší pH zvyšuje enzymatickou aktivitu, což vede k lepší výtěžnosti rmutování. Dále slouží k lepšímu kvašení mladiny. Používá se do lehčích ležáků, pšeničných piv nebo na piva s nižším obsahem alkoholu.
Celkový podíl ve směsi sladů max. 10 %."
*Na tento produkt se nevztahuje zákaznická sleva.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
OTEVÍRACÍ DOBA 1.5. A 8.5.2025.
Prodejna Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Laboratoř - ZAVŘENO.
E-shopové objednávky budou zpracovány následující pracovní den.
Děkujeme.