Kombinace kyselin k okyselení ovocných kvasů
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Erbslöh-pH-Senker je kapalná kombinace kyselin k okyselení ovocných kvasů.
Testován odbornou laboratoří na čistotu a kvalitu.
CÍL OŠETŘENÍ
PRODUKT A ÚČINEK
Účinek Erbslöh-pH-Senker spočívá ve vyvážené kombinaci citrónových a mléčných kyselin v kvalitních potravinách. Odpadne tak nebezpečný styk s kyselinou sírovou. Přípravek Erbslöh-pH-Senker chrání kvas před bakteriálními infekcemi. Vyvaruje se tím ztrátám výtěžnosti a kvality v destilátech. Snížení pH nebude mít vliv na aktivitu ušlechtilých kvasinek.
DÁVKOVÁNÍ
1-3 l na hl kvasu, podle obsahu kyselin. Rozsah působení pH 3,0 – 3,2
POUŽITÍ
Produkt může být přidán po částech přímo bez rozředění za stálého míchání. Dobře promíchejte.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice