Bakteriální ?-amyláza pro zgelovatění a zkapalnění škrobu ve rmutu, speciálně pro jednormutovou infuzní metodu.
CraftZYM opal je speciální kapalný enzym pro zkapalnění škrobu při vaření ze sladu a jiných přísad při jednormutovém infuzním vaření. Tento enzym je vyroben ze speciálního kmene Bacillus subtilis. Hlavní aktivita enzymu je založena na ?-amyláze ( 1,4-?-D-glukan-glukanhydroláza EC 3.2.1.1) CraftZYM opal je testován v specializované laboratoři na čistotu a kvalitu.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
Ve dnech 22.-24-.5.2025 probíhá INVENTURA
Prodejna Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Laboratoř - OTEVŘENO.
E-shopové objednávky vytvořené ve středu po 12:00 budou expedovány v pondělí 26.5.2025.
Děkujeme za pochopení.