Bakteriální ?-amyláza pro zgelovatění a zkapalnění škrobu ve rmutu, speciálně pro jednormutovou infuzní metodu.
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
CraftZYM opal je speciální kapalný enzym pro zkapalnění škrobu při vaření ze sladu a jiných přísad při jednormutovém infuzním vaření. Tento enzym je vyroben ze speciálního kmene Bacillus subtilis. Hlavní aktivita enzymu je založena na ?-amyláze ( 1,4-?-D-glukan-glukanhydroláza EC 3.2.1.1) CraftZYM opal je testován v specializované laboratoři na čistotu a kvalitu.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
chtěli bychom Vás informovat o provozní době přes vánoční svátky 2025 – od 23.12. 25 budeme mít upravenou otevírací dobu.
Prodejna v Rakvicích bude otevřena 29.12 a 30.12.25 od 8 do 13 hod.
Prodejna v Klentnici i laboratoř v Rakvicích budou mít od 23.12.25 až do 04.01.26 zavřeno.
Běžný provoz zahájíme opět v pondělí 05.01.2026 ve standardní otevírací době.
Děkujeme za pochopení.