Termotolerantní fungální - beta-glukanáza pro degradaci glukanu v pivovarských rmutech a hotovém pivu bez vlivu na stabilitu pěny
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Beerzym® BG SUPER je speciální tekutý enzym pro odbourávání glukánu v pivovarských rmutech při teplotách do 75 °C a v hotovém pivu, aniž by to ovlivnilo stabilitu pěny / udržení hlavy. Hlavní aktivita enzymu je založena na termotolerantní beta-glukanáze (endo-1,3 (4) beta-D-glukanázy EC 3.2.1.6 a endo-1,4-beta-glukanázy EC 3.2.1.4) . Prakticky není přítomna žádná proteinázová aktivita. Degradace glukanu v pivovarských rmutech pro lepší pěnění a filtraci, stejně jako u hotového piva, aby se snížila viskozita a zlepšila filtrace bez ovlivnění stability pěny. Jako endo-enzym Beerzym® BG SUPER hydrolyzuje 1,4-beta-glykosidické vazby v celulóze, laminarinu a dalších glukanech, které se vyskytují zejména v ječmeni. V tomto procesu se glukózové jednotky oddělí. Při aplikaci Beerzym® AMYL HT je třeba dodržovat platné potravinové předpisy dané země.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
chtěli bychom Vás informovat o provozní době přes vánoční svátky 2025 – od 23.12. 25 budeme mít upravenou otevírací dobu.
Prodejna v Rakvicích bude otevřena 29.12 a 30.12.25 od 8 do 13 hod.
Prodejna v Klentnici i laboratoř v Rakvicích budou mít od 23.12.25 až do 04.01.26 zavřeno.
Běžný provoz zahájíme opět v pondělí 05.01.2026 ve standardní otevírací době.
Děkujeme za pochopení.