Speciální enzym, který zabraňuje tvorbě diacetylu během fermentace a skladování
Popis produktu Beerzym® Rapid je speciální enzym, který zabraňuje tvorbě diacetylu během fermentace a skladování. Hlavní enzymatická aktivita je založena na alfa-acetolaktát dekarboxyláze. Zabraňuje tvorbě diacetylu v pivu přímou přeměnou ?-acetolaktátu na acetoin. ?-acetolaktát, prekurzor diacetylu, vzniká během fermentace a skladování. Beerzym® Rapid rozkládá ?-acetolaktát a brání mu v reakci a tvorbě diacetylu. Beerzym® Rapid je mírně zakalená tekutá enzymová suspenze. Při použití při vaření enzym zkracuje dobu zrání, uvolňuje skladovací nádoby a zvyšuje kapacitu pivovaru. Beerzym® Rapid je ?-acetolaktát dekarboxyláza aktivní při nízkých teplotách, která se přidává do studené mladiny na samém začátku fermentace. Beerzym® Rapid tedy vede k rychlejší harmonizaci chutě a zrání zeleného piva, výrazně zkracuje dobu zrání. Při aplikaci Beerzym® Rapid prosím dodržujte všechna federální, státní a místní pravidla a předpisy.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
OTEVÍRACÍ DOBA 1.5. A 8.5.2025.
Prodejna Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Laboratoř - ZAVŘENO.
E-shopové objednávky budou zpracovány následující pracovní den.
Děkujeme.