K vinifikaci rmutů, moštů a mladých vín
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Kapalný enzym na červená vína, pro silná a intenzivní červená vína, bez depsidázy
POPIS VÝROBKU
Trenolin® Super Plus je kapaný preparát obsahující několik druhů pektináz, určených k rychlému a efektivnímu štěpení složitých pektinových molekul. Enzym je vhodný pro použití ve fázi rmutu, moštu a mladých vín. Vhodný pro produkci sladkých rezerv.
PRODUKT A ÚČINEK
Výhodou produktu Trenolin® Super Plus je docíleno skrze optimalizaci složení a zvýšení účinnosti. Díky tomu disponuje následujícími benefity Zvýšení podílu samotoku. Rychlejší sedimentace, tvorba kompaktnějších kalů, nižší ztráty spojené s odkalováním. Zlepšení filtrovatelnosti a snížení potřebné dávky čiřících přípravků. Další benefity Zvýšení kapacity při lisování. Zkrácení časové náročnosti při zpracování. Použitelné při výrobě bílých, rosé a červených vín. Neobsahuje konzervanty.
Doporučená dávka přípravku na etiketě odpovídá optimální účinnosti při teplotě 15 - 17 °C. Účinnost se s rostoucí teplotou a koncentrací zvyšuje až do cca 37 °C, (max. 55 °C - min. 12 °C).
Minimální doba kontaktu je 1 hodina.
Vzhledem k proteinové podstatě přípravku dochází k jeho inaktivaci při kontaktu s bentonitem.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
OTEVÍRACÍ DOBA 1.5. A 8.5.2025.
Prodejna Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Laboratoř - ZAVŘENO.
E-shopové objednávky budou zpracovány následující pracovní den.
Děkujeme.