Pro spodní kvašení
Slavný kmen kvasnic pocházející z německého Weihenstephanu, používají se celosvětově v pivovarnickém průmyslu k výrobě ležáků. Pomocí těchto kvasnic získáte piva s vyváženým aroma, piva mají čistou chuť a jsou velice dobře pitelná.
Teplota kvašení 9-22°C, ideálně 12-15°C
Dávkování 80-120g na 100l mladiny
Upozornění v letních a zimních měsících nenechávejte balíky s kvasinkami v úložných boxech déle, než je nezbytně nutné.
Vážení zákazníci,
vinařská sezóna, nejdůležitější období pro vinaře, je v plném proudu, proto vzhledem k narůstajícímu počtu objednávek se doba dodání zboží může prodloužit.
AKTUÁLNÍ INFORMACE K POVODŇOVÉ SITUACI:
vzhledem k povodňové situaci dojde k dočasnému zpoždění v doručování zásilek v nejvíce postižených oblastech, Moravskoslezkém a Olomouckém kraji.
Děkujeme za pochopení.