Tyto kvasinky pocházející z pivovaru Hürlimann ve Švýcarsku. Profil tohoto ležákového kmene umožňuje vařit poměrně neutrální chuťová piva s vysokou pitelností. Porověřený kmen, který v posledních letech nabírí na stále větší popularitě.
Teplota kvašení 9-22°C, ideálně 12-15°C
Dávkování 11,5g na 20l mladiny
Návod k použití 11,5g kvasnic přidejte do sterilní vody nebo do mladiny o objemu minimálně 150ml a o teplotě 23°C ± 3°C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Kvasnice také můžete vlít přímo do mladiny ve fermentační nádobe, jejíž teplota se pohybuje nad 20°C. Kvasnice rovnoměrně rozesypte po hladině. Nechte stát 30 minut, poté mladinu zamíchejte a provzdušněte.