Pro svrchní kvašení
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Svrchní kvasnice určené pro belgický pivní styl typu Saison.
Ovocné aroma s vůní převážně po hřebíčku. Kvasnice dodají pivu vysoce osvěžující charakter.
Teplota kvašení 18-28°C ideálně 20°C
Dávkování 11,5g (sáček) na 20-30 lirů mladiny
Návod k použití 11,5g kvasnic přidejte do sterilní vody nebo do mladiny o objemu minimálně 150ml a o teplotě 27°C ± 3°C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Kvasnice také můžete vlít přímo do mladiny ve fermentační nádobe, jejíž teplota je nad 20°C. Kvasnice rovnoměrně rozesypte po hladině. Nechte stát 30 minut, poté zamíchejte mladinu a provzdušněte.
Uchovejte v suchu a při teplotě menší než 10°C.