Lyofilizované suché vinné kvasinky
Popis produktu
Saccharomyces cerevisiae, LittoLevure Sauvignon byly selektovány zvláště pro odrůdu Sauvignon Blanc. Zachovávají mineralitu hotových vín a z dostupných prekurzorů uvolňují velké množství volatilních thiolů (4M4M2B 4MMP - černý rybíz, 3MHA - maracuja, citrusy) a terpenových alkoholů (hotrienol, nerol, aj. - květ černého bezu).
Dobrá fermentační kinetika.
Střední nároky na dusíkatou výživu.
Teplota 13 - 21 °C (při teplotách 13 - 15 °C vyšší produkce kvasných esterů, při teplotách 16 - 18 °C se uvolňuje větší množství volatilních thiolů).
Tolerance alkoholu do 15 % obj.
Tvorba glycerolu 5 - 8 g/l
Nízký podíl produkovaných nežádoucích metabolitů (TA, H2S, SO2).
Dodržujte fermentační protokol doporučovaný výrobcem k dosažení požadovaných výsledků.
V Souladu se všemi právními normami a úpravami ES. (no. 934/2019). Laboratorně testováno na čistotu a kvalitu.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
OTEVÍRACÍ DOBA 1.5. A 8.5.2025.
Prodejna Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Laboratoř - ZAVŘENO.
E-shopové objednávky budou zpracovány následující pracovní den.
Děkujeme.