Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Směs 2 kmenů Saccharomyces cerevisiae vybraných ze sbírky kvasničných kultur Lallemand pro výrobu tradičních piv typu Lager. Tato konkrétní směs je schopna využívat cukry při tradičních teplotách ležáku a byla vybrána pro svou neutrální chuť a aroma.
Kvasinky lze nasadit přímo nebo je před nasazením rehydratovat. U řady LalBrew® Essential se přešlehávání a množení nedoporučuje, protože
se změní podíl jednotlivých kmenů ve směsi.
Upozornění v letních a zimních měsících nenechávejte balíky s kvasinkami úložných v boxech déle, než je nezbytně nutné.
Vážení zákazníci,
vinařská sezóna, nejdůležitější období pro vinaře, je v plném proudu, proto vzhledem k narůstajícímu počtu objednávek se doba dodání zboží může prodloužit.
AKTUÁLNÍ INFORMACE K POVODŇOVÉ SITUACI:
vzhledem k povodňové situaci dojde k dočasnému zpoždění v doručování zásilek v nejvíce postižených oblastech, Moravskoslezkém a Olomouckém kraji.
Děkujeme za pochopení.