ZBOŽÍ PO DATU MINIMÁLNÍ SPOTŘEBY-10/2023
WildBrew Sour Pitch je vysoce výkonná a vysoce čistá bakterie mléčného kvašení, připravená k okamžitému použití, speciálně vybraná pro svou schopnost vyrábět širokou škálu kyselých piv. Produkuje velké množství kyseliny mléčné a zanedbatelné množství kyseliny octové.
Dává čistý a vyvážený profil citrusové chuti, typický jak pro tradiční, tak pro moderní kyselé pivo. Je-li naočkována při optimální teplotě a správných podmínkách, je to spolehlivý, bezpečný a snadný způsob, jak vyrobit pivo s ušlechtilou kyselostí.
Po přidání do mladiny rychle klesá PH, celý proces může trvat 24 - 48 hodin.
Doporučujeme na tyto pivní styly Berliner Weisse, Gose, Lambick, American Wild, Sour IPA a kyselá ovocná piva
Teplota kvašení 30 - 40°C
Dávkování 10 g na 100 l mladiny
Návod k použití 10 g bakterií přidejte do 200ml sterilní vody a mladiny (11) o teplotě 25 - 35 °C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Bakterie také můžete nasypat přímo do mladiny ve fermentační nádobe, jejíž teplota je 25 - 35 °C.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
OTEVÍRACÍ DOBA 1.5. A 8.5.2025.
Prodejna Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Laboratoř - ZAVŘENO.
E-shopové objednávky budou zpracovány následující pracovní den.
Děkujeme.