K vylepšení senzoriky plnosti ve víně
MannoSoft je přípravek z mannoproteinů a polysacharidů, který přispívá ke zlepšení tartrátové a bílkovinné stability vína. Zároveň pozitivně ovlivňuje organoleptické vlastnosti a plnost chuti vína.
Podporuje tvorbu stabilních koloidních komplexů s tříslovinami
Snižuje svíravost vína díky omezení reakce tříslovin s muciny
Zlepšuje jemnost a harmonii vína v ústech
Vhodný pro všechny typy červených i bílých vín
Zlepšení senzorické kvality, plnosti a hebkosti vína.
Přípravek z mannoproteinů a polysacharidů.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
V pátek 12.12. bude naše prodejna v Rakvicích, Klentnici i laboratoř otevřena pouze do 15:00.
V sobotu 13.12. budou všechna pracoviště uzavřena.
Děkujeme za pochopení.