Oenoferm® Berry rozvíjí intenzivní aroma červeného bobulového ovoce a zároveň zachovává přirozenou svěžest vína. Vyznačuje se vysokou tolerancí k alkoholu a díky rychlé, čisté fermentaci vede k vínům s mimořádně čistým aromatickým profilem. Oenoferm® Berry poskytuje vinařům ideální nástroj pro tvorbu moderních, jemných a výrazných červených vín.
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Dávkování a použití
Doporučujeme dávku 20–40 g Oenoferm® Berry na 100 L rmutu pro dosažení optimálního množství životaschopných kvasinek. Tím se
zajistí rychlý nástup fermentace a dominance nad divokou mikroflórou.
Do zákvasu doporučujeme stejné množství VitaDrive® což je biologický aktivátor kvasinek, který se přidává během fáze rehydratace
kvasinek pro jejich podporu v první fázi. V závislosti na množství živin hroznového moštu doporučujeme použít výživu kvasinek z
Vitamon® a VitaFerm® produktů.
Skladování
Vakuově baleno. Skladujte na chladném a suchém místě. Balení, které bylo otevřeno, následně řádně utěsněte a co nejdříve
spotřebujte.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice