VÝPRODEJ - zboží po datu minimální spotřeby 07/23
Produkt a účinek Kvasinky ideální pro většinu druhů ležáku, mají schopnost fermentovat při teplotách ALE, aniž by vytvořily výraznou pachuť a bez sírového aroma. Díky čistým a ostrým chutím budou mít ležáky vynikající chuť po sladu a chmelu.
California Lager M54 Yeast
Doporučená teplota kvašení 18-20°C. Dávkování 10 g na 23 l mladiny.
Dávkování 10 g kvasinek přidejte do sterilní vody nebo do mladiny o objemu minimálně 150ml a o teplotě 23°C ± 3°C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Kvasinky také můžete nasypat přímo do mladiny ve fermentační nádobě, jejíž teplota je nad 20°C. Kvasinky rovnoměrně rozsypte po hladině. Nechte stát 30 minut, poté zamíchejte mladinu a provzdušněte.
Uchovejte v suchu a při teplotě menší než 10°C.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
OTEVÍRACÍ DOBA 1.5. A 8.5.2025.
Prodejna Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Laboratoř - ZAVŘENO.
E-shopové objednávky budou zpracovány následující pracovní den.
Děkujeme.