Pro svrchní kvašení
Zboží po datu minimální trvanlivosti!
Kvasinky na kasické belgické pivní styly, jako např. Abbey, známé svým vysokým obsahem alkoholu. Fermentují velmi rychle a a pivu dodávají výrazná, ale vyvážená aromata po ovoci a koření.
Optimální teplota kvašení 15 - 20 °C
Sedimentace vysoká
Alkoholová tolerance 10 % ABV
Vhodné na tyto pivní styly
Belgian Blond Ale, Belgian Dubbel, Belgian strong ale, Belgian IPA, Belgian Pale ale, Belgian strong ale, Belgian Tripel, OUD bruin, QuadruppelNávod k použití
11,5g kvasnic přidejte do sterilní vody nebo do mladiny o objemu minimálně 150ml a o teplotě 27°C ± 3°C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Kvasnice také můžete vlít přímo do mladiny ve fermentační nádobe, jejíž teplota je nad 20°C. Kvasnice rovnoměrně rozesypte po hladině. Nechte stát 30 minut, poté zamíchejte mladinu a provzdušněte.Uchovejte v suchu a při teplotě menší než 10°C.
Upozornění v letních a zimních měsících nenechávejte balíky s kvasinkami úložných v boxech déle, než je nezbytně nutné.
Vážení zákazníci,
vinařská sezóna, nejdůležitější období pro vinaře, je v plném proudu, proto vzhledem k narůstajícímu počtu objednávek se doba dodání zboží může prodloužit.
AKTUÁLNÍ INFORMACE K POVODŇOVÉ SITUACI:
vzhledem k povodňové situaci dojde k dočasnému zpoždění v doručování zásilek v nejvíce postižených oblastech, Moravskoslezkém a Olomouckém kraji.
Děkujeme za pochopení.