Dávkování výrazně podporují chmelové aroma v chuti piva a zároveň neupozadit sladovost. Příjemné tóny meruněk s podtóny tropického ovoce a citrusů plynule splývají s chmelovým aroma.
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Verdant IPA Yeast (Lallemand)
Doporučená teplota kvašení 18-23°C. Dávkování 11 g na 20 l mladiny.
Dávkování 11 g kvasinek přidejte do sterilní vody nebo do mladiny o objemu minimálně 150ml a o teplotě 27°C ± 3°C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Kvasinky také můžete nasypat přímo do mladiny ve fermentační nádobě, jejíž teplota je nad 20°C. Kvasinky rovnoměrně rozsypte po hladině. Nechte stát 30 minut, poté zamíchejte mladinu a provzdušněte.
Uchovejte v suchu a při teplotě menší než 10°C.
Dodavatel Beerex s.r.o., Modřanská 1387/11, 14300 Praha 4, CZ
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
otevírací doba 13.-14.12.2024.
Pátek 13.12.2024 - prodejny Rakvice, Klentnice, Laboratoř a e-shop do 14:00h.
Sobota 14.12.2024 - prodejny Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Děkujeme za pochopení.