Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Kmen kvasinek LalBrew® Verdant IPA byl speciálně vybrán ve spolupráci se společností Verdant Brewing Co. (UK) pro jeho schopnost výrazně podpořit chmelové aroma v chuti piva a zárověň neupozadit sladovost. Přijemné tóny meruněk s podtóny tropického ovoce a citrusů plynule splývají s chmelovým aroma. Se středně vysokým útlumem zanechává LalBrew® Verdant IPA měkký a vyvážený sladový profil s mírně vyšším tělem než typické americké kmeny kvasinek na IPA. Tato vysoce univerzální kvasinka je vhodná pro různé pivní styly včetně NEIPA, English IPA, American Pale, English Bitter, Sweet Stout a Sours.
Teplota kvašení 18-23°C
Dávkování 11 g na 20 l mladiny
Alkoholová tolerance až 10% alk.
Návod k použití 11 g kvasinek přidejte do sterilní vody nebo do mladiny o objemu minimálně 150ml a o teplotě 27°C ± 3°C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Kvasinky také můžete nasypat přímo do mladiny ve fermentační nádobe, jejíž teplota je nad 20°C. Kvasinky e rovnoměrně rozesypte po hladině. Nechte stát 30 minut, poté zamíchejte mladinu a provzdušněte.
Uchovejte v suchu a při teplotě menší než 10°C.