Produkt a účinek Kvasinky dodají pivu lahodně hladkou, světle zlatavou barvu, plnou vůně vanilky a banánu a přetrvávající dochuť. Tyto kvasinky vytvářejí hedvábný pocit v ústech a bohaté tělo.
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Bavarian Wheatt M20
Doporučená teplota kvašení 18-30°C. Dávkování 10 g na 23 l mladiny.
Dávkování 10 g kvasinek přidejte do sterilní vody nebo do mladiny o objemu minimálně 150ml a o teplotě 23°C ± 3°C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Kvasinky také můžete nasypat přímo do mladiny ve fermentační nádobě, jejíž teplota je nad 20°C. Kvasinky rovnoměrně rozsypte po hladině. Nechte stát 30 minut, poté zamíchejte mladinu a provzdušněte.
Uchovejte v suchu a při teplotě menší než 10°C.
Dodavatel Brewolution ApS,
Industrivej 4 M, port 16 og 17, 8653 Them, DánskoPRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
vinařská sezóna, nejdůležitější období pro vinaře, je v plném proudu, proto vzhledem k narůstajícímu počtu objednávek se doba dodání zboží může prodloužit.
AKTUÁLNÍ INFORMACE K POVODŇOVÉ SITUACI:
vzhledem k povodňové situaci dojde k dočasnému zpoždění v doručování zásilek v nejvíce postižených oblastech, Moravskoslezkém a Olomouckém kraji.
Děkujeme za pochopení.