ZBOŽÍ PO DATU MINIMÁLNÍ TRVANLIVOSTI!
Produkt a účinek Svrchní kvasnice na Ale anglického typu vyznačující se rychlým kvašením a schopností vytvářet kompaktní sediment ke konci kvašení, což zvyšuje čistotu piva.
SafAle S-04 (Fermentis)
Jsou doporučovány pro výrobu široké škály piv typu Ale.
Doporučená teplota kvašení 12-25°C, ideálně 15-20°C. Dávkování 11,5g na 20-30l mladiny.
Dávkování 11,5g kvasnic přidejte do sterilní vody nebo do mladiny o objemu minimálně 150ml a o teplotě 27°C ± 3°C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Kvasnice také můžete vlít přímo do mladiny ve fermentační nádobě, jejíž teplota je nad 20°C. Kvasnice rovnoměrně rozsypte po hladině. Nechte stát 30 minut, poté zamíchejte mladinu a provzdušněte.
Uchovejte v suchu a při teplotě menší než 10°C.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice