Oenoferm® CHAmp

Oenologické kvasinky pro výrobu sektů

ks
77,14 Kč cena s 15% DPH

Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.

Nevíte si rady?
Obraťte se na našeho technologa

Charakteristika

Saccharomyces Cerevisiae (bayanus), vybrané ve francouzském regionu Champagne pro výrobu šumivých vín. Obzvláště jsou vhodné pro kvašení v láhvi u vysoce kvalitních produktů. Do šumivých vín přináší jemné ovocné složky s decentními tóny kvasinek a ořechovým aroma.

Oenologické vlastnosti

  • krátká doba adaptace
  • rychlá a rovnoměrná kinetika
  • teplotní rozsah 14 - 26 °C
  • tolerance alkoholu do 16 Vol.-%
  • tvorba vedlejších produktů kvašení velmi malá
  • tvorba glycerinu 5 - 7 g/l

Souvisejíci výrobky

Erbslöh CompactLees

Erbslöh CompactLees

ks

od 99,22 Kč 82,00 Kč bez DPH

cena za 250 g Na skladě

Detail
Seccoferm® F3

Seccoferm® F3

ks

od 95,45 Kč 83,00 Kč bez DPH

cena za 50 g Na skladě

Detail

V úterý 28.9. naše laboratoř i prodejny v Rakvicích i Klentnici budou mít OTEVŘENO 8:00 - 13:00 hod