Manno Release®
Zvýšený pocit v ústech a objem
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Popis výrobku
Manno Release® formulace pro extrakci stabilizujících a senzorických mannoproteinů. Skládá se ze specifických buněčných stěn kvasinek
v kombinaci s ß-glukan
ázovým enzymem. Glukanáza účinně uvolňuje mannoproteiny z buněčné stěny kvasinek do roztokuběhem alkoholového kvašení. Tímto způsobem, je sur-lži účinku může být dosaženo na konci fermentace v podstatně kratší
Výhody
• Zvýšený pocit v ústech, tělo, struktura a aroma
• Snížená svíravost
• Rychlé sur-lži efekt, u vín distribuovány brzy
• Zlepšení stability vinanu a bílkovin ve víně
• Pozitivní dopad na rychlost kvašení
Doporučeno pro
• Všechny druhy červených, růžových a bílých vín
Povoleno podle nařízení Komise EU č. 934/2019. Uživatel musí zkontrolovat soulad s národními předpisy.
Laboratoř testována na čistotu a kvalitu.
Dávkování
Manno Release® se přidává na začátku fermentace. Dávka se pohybuje mezi 10 g a 30 g / 100 l, max. 40 g / 100 l
v závislosti na požadovaném efektu. Manno Release® se před přidáním do vína rozpustí v desetinásobku objemu vody. Zajistit
že je rovnoměrně rozložen po přidání do hlavní nádrže.
Skladování
Skladujte na chladném a suchém místě mimo pachy. Otevřené balíčky okamžitě znovu uzavřete a rychle spotřebujte.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
OTEVÍRACÍ DOBA 1.5. A 8.5.2025.
Prodejna Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Laboratoř - ZAVŘENO.
E-shopové objednávky budou zpracovány následující pracovní den.
Děkujeme.