Tekutý Mannoprotein
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Tekutý mannoprotein sloužící pro stabilizaci vinanu draselného v bílých, růžových a červených vínech. Je extrahován enzymaticky z buněčných stěn kvasinek velmi šetrným způsobem.
MannoPure inhibuje nukleaci, tím i tedy další růst a srážení krystalů vinanu draselného.
Výhodou použití tohoto výrobku je zachování přirozené kyselosti vína. Doba pro použití MannoPure je zhruba 6 měsíců po sklizni hroznů.
DÁVKOVÁNÍ A APLIKACE
MannoPure přidejte pouze do plně stabilního, jemného a předfiltrovaného vína. Po přidání tohoto přípravku by nemělo docházet k žádnému dalšímu ošetření vína, kromě přidání kyseliny askorbové, arabské gumy nebo SO2.
Dávkování je v rozmezí 50-150 ml/100l, záleží na nestálosti vína.
MannoPure homogenizujte, po přidání do vína důkladně promíchejte.
Vážení zákazníci,
otevírací doba 13.-14.12.2024.
Pátek 13.12.2024 - prodejny Rakvice, Klentnice, Laboratoř a e-shop do 14:00h.
Sobota 14.12.2024 - prodejny Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Děkujeme za pochopení.