tekutý Mannoprotein
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
POPIS VÝROBKU
MannoFine je tekutý mannoproteinový přípravek určený pro stabilizaci koloidů a příjemné chuti vína. Je extrahován enzymaticky z buněčných stěn kvasinek velice jemným a šetrným procesem. MannoFine zlepšuje kvalitu vína. Čerstvost a čistota vína je zachována.
Výhody použití |
|
Určení |
Pro bílá, růžová a červená vína |
DÁVKOVÁNÍ A APLIKACE
Přípravek MannoFine přidejte pouze do směsi plně stabilních, jemných a předfiltrovaných vín. Po přidání tohoto mannoproteinu by nemělo být prováděno žádné další ošetření vína, kromě kyseliny askorbové, arabské gumy nebo SO2. Dávkování je v rozmezí 25-125 ml/100 L, záleží na požadovaném účinku.
Přípravek homogenizujte a po přidání důkladně promíchejte.
MannoFine se aplikuje 48 hodin před konečnou filtrací před lahvováním. Přípravek přispívá pouze k vinné stabilitě. Nemá stabilizační účinky na srážení vinanu vápenatého ve víně.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
OTEVÍRACÍ DOBA 1.5. A 8.5.2025.
Prodejna Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Laboratoř - ZAVŘENO.
E-shopové objednávky budou zpracovány následující pracovní den.
Děkujeme.