Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Cukr, který kvasinky neprokvašují, dodává pivu specifickou sladkost a krémový pocit v chuti.
Tradičně se používá v pivních stylech Sweet Stout a Porter, ale poslední dobou s ním zvláště americké pivovary zajímavě experimentují ve "snídaňových" stoutech, kde sladkou chuť doplňuje např. káva, nebo kakao.
Obvyklé dávkování je 100 g na 10 l mladiny, 15 minut před koncem chmelovaru. Záleží však také na tom, jak moc chceme mít pivo sladké.
Vážení zákazníci,
otevírací doba 13.-14.12.2024.
Pátek 13.12.2024 - prodejny Rakvice, Klentnice, Laboratoř a e-shop do 14:00h.
Sobota 14.12.2024 - prodejny Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Děkujeme za pochopení.