Pro krystalickou stabilizaci
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Carboxymethyl celulóza pro krystalickou stabilizaci
POPIS VÝROBKU
VinoStab® je speciálně vybraná Na- karboxymethylcelulóza (CMC) nejvyšší čistoty pro dlouhodobé zamezení vypadávání krystalů ve víně. Výroba VinoStabu® se provádí s optimálním stupněm polymerizace a substituce karboxymethylcelulózy. Tím mohou být optimalizovány filtrační vlastnosti ošetřovaného vína za současného nejlepšího stabilizačního účinku.
Povolený podle současných platných zákonů a nařízení v EU. Testován odbornou laboratoří na čistotu a kvalitu.
CÍL OŠETŘENÍ
Zamezení vypadávání krystalů vinného kamene (hydrogen vínan draselný)
PRODUKT A ÚČINEK
Díky ošetření vín VinoStabem® se zastaví krystalizace a vypadávání vinného kamene. VinoStab® brání nárůstu submikroskopickým zárodků krystalů vínanu. Stabilizační účinek VinoStabu® je závislý na stupni přesycení ošetřovaného vína. Při saturační teplotě nad >20 °C nemůže být stabilizační účinek při extremní chladové zátěži dostatečný. Přesné konstatování stability, co se týče vypadávání vinného kamene, umožní určení saturační teploty minikontaktní metodou (MKV) pomocí Erbslöh EasyKrista testu. VinoStab® neúčinkuje proti vypadávání vínanu vápenatého.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
OTEVÍRACÍ DOBA 1.5. A 8.5.2025.
Prodejna Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Laboratoř - ZAVŘENO.
E-shopové objednávky budou zpracovány následující pracovní den.
Děkujeme.