Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
TANNISOL
Pro prevenci a léčbu všech vad vína
SLOŽENÍ
E224 draselný metabisulfit 95% - E300 kyselina L-askorbová - 3% Tanin 2%
OBECNÉ CHARAKTERISTIKY
Tannisol je komplexní produkt s antiseptickým a antioxidačním účinkem pro ochranu vína a moštu.
Při použití ve víně zabraňuje nejběžnějším vadám vína, jako jsou octové bakterie a slizovitost, a chrání před změnami způsobenými oxidací (hnědnutí barvy, zákal, ztráta vůně) během přelití, dopravy, horkého počasí a skladování. Při použití v čištěných a filtrovaných vínech pomáhá předcházet změnám a udržovat jasnost. Při přidání do moštu před alkoholovou fermentací jeho antiseptický účinek podporuje dominanci vybraných mikroorganismů pro úplnou a kvalitní fermentaci.
POUŽITÍ
V moštu, před zahájením alkoholové fermentace
? pro prevenci oxidace
? pro podporu dominance vybraného kvasu nebo mikroflóry, která je nejvhodnější pro fermentaci
? pro prevenci rozvoje octových bakterií nebo jiných vad, které poškozují kvalitu vína.
V víně
? pro prevenci oxidace a rozvoje mikroorganismů, které způsobují znehodnocení, zejména během skladování, přelití, dopravy a v teplých obdobích.
DÁVKOVÁNÍ
? 1 sáček/hL pro mošt před zahájením fermentace.
? 1 sáček/hL pro hotové červené víno a jako prevence.
? 2 sáčky/hL pro nefiltrované víno a jako náprava.
? 3 sáčky/hL pro sladká vína.
NÁVOD K POUŽITÍ
Rozpusťte v malé množství vody nebo vína a rovnoměrně přidejte do moštu nebo vína.
BALENÍ A PODMÍNKY SKLADOVÁNÍ
Sáček 10 g
Exhibitor s 100 sáčky (1 kg)
Uzavřené balení skladujte na chladném, suchém a dobře větraném místě.
Otevřené balení použijte co nejdříve.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice