Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Stupeň prokvašení 73-77 %
Optimální teplota kvašení 7-20 °C
Sedimentace nízká - střední
Alkoholová tolerance 9 % ABV
Skutečný misionář, kterému koluje pivo v žilách. Ke svým obětem přistupuje klidně a soustředěně. Lehce odstraní všechny pochybnosti. Když si jeho oběť uvědomí, s kým má tu čest, je pro ni už pozdě – je uchvácena duchem obílí.
Klasické české ležákové kvasnice doporučené pro výrobu piv plzeňského typu. Mírně sladový s příjemným esterovým profilem. Kvasí při nízkých teplotách, zásadně mezi 7-12 °C, ale můžeme s ním pracovat i mezi 18-20°C. Na závěr se doporučuje diacetylový odpočinek.
Tento kmen je identický se sušenými kvasinkami W34/70