Směs hydrolyzovatelných a kondenzovaných tříslovin.
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Popis produktu
Tannivin® Amalfi je pečlivě vyvážená směs hydrolyzovatelných a kondenzovaných tříslovin, která podporuje květinové aromatické složky s citrusovým nádechem, zejména připomínající citron. Zároveň zvyšuje strukturu vína a působí omlazujícím dojmem.
Tento produkt zvyšuje odolnost vína vůči oxidaci tím, že reaguje s kyslíkem a chrání aromatické prekurzory. Je ideální pro použití jak v bílých, tak červených vínech – zejména během alkoholové fermentace, macerace a zrání.
Hlavní výhody
Zvýrazňuje květinové a citrusové aroma (např. citron)
Zlepšuje strukturu vína a dodává mu svěžest
Chrání víno před oxidací
Zachovává a podporuje aromatické látky
Vhodné pro bílá i červená vína
Použití
Bílá vína během vinifikace nebo před lahvováním
Červená vína během alkoholového kvašení, macerace i zrání
Dávkování
Bílá vína 1–15 g / 100 L
Červená vína 1–10 g / 100 L
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice