Pasterizátor Zottel Model PE200 vhodný pro pasterizování ovocných šťáv a plnění do lahví nebo ba-in-boxů
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Kapacita 200 L/h
Průměr 600 mm
výška 1650 mm
Váha 63 kg + 28 kg nerezový stůl pro plnění bag-in-boxů
Hloubka základní 720 mm, s nerezovým stolem 1080 mm
Materiál Nerezová ocel AISI304
Zdroj 18kW, 400V 3F, 32A
Standardní vybavení
• Nádrž 100 L (na vodu) + 70 L (na šťávu)
• Spirální hadice
• Analogový teploměr pro měření teploty vody
• Plnička na dvě láhve
• Digitální teploměr pro měření teploty šťávy
• Nastavitelné nožky
• Napouštěcí kulový ventil 1/2" pro vodu
• Napouštěcí kulový ventil 1/2" pro šťávu
• Stavoznak pro vodu
• Stavoznak pro šťávu
• Senzor hladiny vody
• 2 x elektrický ohřívač 9 kW
• Kontrolní panel pro regulaci teplot (IP65 certifikát)
• Protiprašné víko
Možnosti
• Nerezový stůl s váhou a ventilem pro plnění bag-in-boxů. (+27.875 bez DPH)
• Různé gumové těsnění pro plnění
• Chránící termo rukavice
Použití
Naplňte spodní tank vodou do výšky senzoru. Zapněte kontrolní panel na pasterizátoru. Zelené světlo musí svítit. Nastavte teplotu o 5°C nižší než je požadovaná teplota pro pasterizaci, která je normálně mezi 79°C a 82°C. Ohřev vody trvá 20-30 minut. Když zelené světlo zhasne, je dosažena nastavená teplota. Nyní naplňte vrchní tank šťávou a zapněte digitální teploměr pro kontrolu teploty šťávy.
Otevřete výpustný ventil, vezměte láhev a přitlačte ji na plnící jehlu.
Pro instalaci stolu na plnění bag-in-boxů nejdříve vyprázdněte horní nádrž, aby nedošlo k opaření horkou šťávou. Umístěte sáček a zapněte váhu. Zkontrolujte teplotu šťávy. Když dosáhnete požadované teploty, můžete začít plnit.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
otevírací doba 13.-14.12.2024.
Pátek 13.12.2024 - prodejny Rakvice, Klentnice, Laboratoř a e-shop do 14:00h.
Sobota 14.12.2024 - prodejny Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Děkujeme za pochopení.