Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Cukr, který kvasinky neprokvašují, dodává pivu specifickou sladkost a krémový pocit v chuti.
Tradičně se používá v pivních stylech Sweet Stout a Porter, ale poslední dobou s ním zvláště americké pivovary zajímavě experimentují ve "snídaňových" stoutech, kde sladkou chuť doplňuje např. káva, nebo kakao.
Obvyklé dávkování je 100 g na 10 l mladiny, 15 minut před koncem chmelovaru. Záleží však také na tom, jak moc chceme mít pivo sladké.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
OTEVÍRACÍ DOBA 1.5. A 8.5.2025.
Prodejna Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Laboratoř - ZAVŘENO.
E-shopové objednávky budou zpracovány následující pracovní den.
Děkujeme.