Potravinářská želatina pro redukci polyfenolů a čiření.
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
ErbiGel je kysele rozštěpená potravinářská želatina (vepřová) pro použití v nápojářském průmyslu. Bloomova síla želatiny 90 - 100 jednotek, což je ideální rozsah pro ošetření nápojů. Vzhledem k technologickému prostupu výroby produktu ErbiGel vykazuje převážně pozitivní (+) náboj ve většině běžně ošetřovaných nápojů. To zaručuje vysokou reaktivitu s polyfenoly a Klar-Solem.
Povolený na základě rozhodnutí EC č.934/2019. Laboratorně testováno na čistotu a kvalitu.
Použití želatiny v moštech a vínech má za následek snížení obsahu polyfenolických sloučenin způsobujících hnědnutí, koloidní a polyfenolické zákaly. Případnému zvýšení obsahu termolabilních bílkovin je zabráněno pomocí kombinované aplikace společně s Klar-Solem.
Dávkování
Dávkování by se mělo řídit předběžnými zkoouškami na mikrovzorcích, vzhledem k tomu, že někteté faktory mohou ovlivňovat účinnost ošetření. (teplota, turbidita, pH)
Obyvklá dávka se pohybuje mezi 5 - 40 g/hl. Použijte v poměru 1 díl ErbiGel na 10 dílů Klar-Solu.
Před aplikací musí být ErbiGel rozpuštěn ve vodě. Vhodný způsob přípravy je intenzivně rozmíchat 1 díl ErbiGelu s 5ti díly studené vody. Poté přidejte ještě jednou stejný díl horké vody a dobře promíchejte. Připravený roztok by měl být spotřebován v co nejkratším období.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
OTEVÍRACÍ DOBA 1.5. A 8.5.2025.
Prodejna Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Laboratoř - ZAVŘENO.
E-shopové objednávky budou zpracovány následující pracovní den.
Děkujeme.