Pokud vaříme pivo pouze z pšenice, ovsa nebo jiných bezpluchových zrn, může snadno dijít k ucpání filtračního lože, což způsobí velmi obtížné zcezování. Rýžové slupky jsou ideálním řešením tohoto problému nemají žádný vliv na chuť a úsnadňují zcezování rmutu
- jsou sterilovány parou
- zaručeně bez organických a chemických nečistot
- úplně neutrální chuťový profil
- už žádné ucpané filtrační vložky
- přidávejte jako cca. 5% doplněk rmutu
Pokud používáte samostatnou scezovací pánev, pokryjte dno vrstvou rýžových slupek o tloušťce přibližně 2 cm, přidejte vodu tak, aby vrstva slupek byla pod vodou a můžete zahájit proces scezování.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice