Miloš Michlovský - Technologie šampaňského
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Kniha je určena všem producentům a konzumentům vína. Kniha podává ucelený přehled o produkci šampaňského vína. Zabývá se jeho historií,organizací vinařů v Champagne, pravidly pro pěstování révy k získávání šampaňského, zpracováním základního vína, kupáží, tiráží, druhotnou fermentací a zráním na kalech, setřásáním, odkalováním a zátkováním. Kniha pojednává i o perlení, vzniku bublinek a pěny a podává informace pro spotřebitele.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
chtěli bychom Vás informovat o provozní době přes vánoční svátky 2025 – od 23.12. 25 budeme mít upravenou otevírací dobu.
Prodejna v Rakvicích bude otevřena 29.12 a 30.12.25 od 8 do 13 hod.
Prodejna v Klentnici i laboratoř v Rakvicích budou mít od 23.12.25 až do 04.01.26 zavřeno.
Běžný provoz zahájíme opět v pondělí 05.01.2026 ve standardní otevírací době.
Děkujeme za pochopení.