Kvasinky pro plynulé prokvášení pálenkových kvasů a moštů.
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Kvasinky s ideálními kvasícími vlastnostmi při prokvášení ovocných kvasů a moštů za standardních podmínek. Čisté tóny a úplné prokvašení pálenkových kvasů s vysokou tolerancí na alkohol při nepatrné pěnivosti jsou samozřejmostí.
Dávkování
10-20 g/100 l Spiriferm Classic.Při mikrobiologickém zatížení kvasu 25
– 50 g/100 l. Spiriferm Classic se rehydratuje v 5 -10násobném množství vlažné směsi 11 moštu/vody, tzn. promíchat a cca 25 minut nechat bobtnat. Abychom eliminovali teplotní šok, převedeme kvasinkovou suspenzi za současného přidávání kvasu nebo moštu na potřebnou teplotu. Po přidání do kvasné nádrže dobře promíchejte.