Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Kvasinky Munich jsou relativně neutrální kmen, který může být použit k výrobě široké škály stylů pšeničného piva. Produkce esterů a fenolu je nižší než například u kmene Munich Classic. Poskytují základní profil vůní banánů a koření, ale ponechávají i prostor sládkovi pro přidání dalších přísad a koření.
Doporučujeme na tyto pivní styly Belgický Wit, americká pšenice, Berliner Weiss, Gose, Hefeweizen, Dunkelweis a Weizenbock
Teplota kvašení 12-25°C, ideálně 17-22°C
Dávkování 11 g na 20 l mladiny
Alkoholová tolerance až 12% alk.
Návod k použití 11 g kvasinek přidejte do sterilní vody nebo do mladiny o objemu minimálně 150ml a o teplotě 27°C ± 3°C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Kvasinky také můžete nasypat přímo do mladiny ve fermentační nádobe, jejíž teplota je nad 20°C. Kvasinky e rovnoměrně rozesypte po hladině. Nechte stát 30 minut, poté zamíchejte mladinu a provzdušněte.
Uchovejte v suchu a při teplotě menší než 10°C.
Vážení zákazníci,
vinařská sezóna, nejdůležitější období pro vinaře, je v plném proudu, proto vzhledem k narůstajícímu počtu objednávek se doba dodání zboží může prodloužit.
AKTUÁLNÍ INFORMACE K POVODŇOVÉ SITUACI:
vzhledem k povodňové situaci dojde k dočasnému zpoždění v doručování zásilek v nejvíce postižených oblastech, Moravskoslezkém a Olomouckém kraji.
Děkujeme za pochopení.