Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Wildbrew Philly Sour je jedinečný druh Lachancea, což je druh kvasinek. Kvasinky produkují kromě ethanolu v jednom jednoduchém fermentačním kroku střední množství kyseliny mléčné. Toto je skvělá volba, pokud chcete čerstvé a kyselé pivo s tóny peckovin. Philly sour je zvláště lahodný kvas pro Berliner Weiss, Gose, American Lambic Style, American Wild Ales a jeho odolnost vůči chmelu ho předurčuje pro kyselé IPA.
Aroma Aroma je nakyslé s chutí červeného jablka, peckovin a jemnou příchutí broskve.
Procento pevných látek 93 % - 96 %
Životaschopnost ? 1 x 10? CFU na gram suchého droždí
Bakterie < 1 na 1 x 106 kvasinkových buněk
Flokulace vysoká
Útlum Vysoký
Rozsah fermentace 20 °C (68 °F) až 25 °C (77 °F)
Tolerance alkoholu 9% ABV
Fermentaci lze dokončit za 10 dní.