Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
New England přináší ovocný esterový profil, který je vyžadován u piv ve stylu východního pobřeží. Normální fermentace s Novou Anglií vytvoří tropické a ovocné estery, zejména peckovin, jako je broskev. Prostřednictvím enzymu ß-glukosidázy může New England zvýraznit chmelovou chuť a vůni. Má střední až vysoký útlum a střední vločkování, díky čemuž je vhodný pro piva typu East Coast.
Aroma Ovocné, zejména tropické a peckové ovoce
Procento pevných látek 93 % – 97 %
Životaschopnost ? 5 x 109 CFU na gram suchého droždí
Bakterie < 1 na 106 buněk kvasinek
Flokulace střední
Útlum Střední až vysoký
Rozsah fermentace 15 - 22 °C (59 - 72 °F)
Tolerance alkoholu 9% ABV
Rychlost nadhozu 1,0 g/l
Fermentace, která může být dokončena za 7 dní, o něco pomaleji než většina druhů piva. To je dokonale charakteristické pro tento kmen.