Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Munich Classic je německý kmen kavsinek na pšeničné pivo, které dodávají pivu kořeněný, výrazný aromatický profil, typický pro bavorský styl těchto piv. Tento kmen je snadno použitelný v širokém spektru variací, receptur a podmínek fermentace, což z něj činí skvělou volbu pro řadu tradičních stylů pšeničného piva.
Doporučujeme na tyto pivní styly Weizen / Weissbier, Dunkelweizen a Weizenbock
Teplota kvašení 12-25°C, ideálně 17-22°C
Dávkování 11 g na 20 l mladiny
Alkoholová tolerance až 12% alk.
Návod k použití 11 g kvasinek přidejte do sterilní vody nebo do mladiny o objemu minimálně 150ml a o teplotě 27°C ± 3°C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Kvasinky také můžete nasypat přímo do mladiny ve fermentační nádobe, jejíž teplota je nad 20°C. Kvasinky e rovnoměrně rozesypte po hladině. Nechte stát 30 minut, poté zamíchejte mladinu a provzdušněte.
Uchovejte v suchu a při teplotě menší než 10°C.