ZBOŽÍ PO DATU MINIMÁLNÍ SPOTŘEBY!
Produkt a účinek Kvasinky mají nižší produkci síry než jiné kmeny na ležáky a také dodávají plnější a kulatější sladový charakter s harmonizovanou chmelovou chutí. Vhodná pro mnoho evropských ležáku jako Lager, Pilsner, Helles a.j.
Bavarian Lager M76 Yeast
Dávkování 10g kvasinek přidejte do sterilní vody nebo do mladiny o objemu minimálně 150ml a o teplotě 23°C ± 3°C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Kvasinky také můžete nasypat přímo do mladiny ve fermentační nádobě, jejíž teplota je nad 20°C. Kvasinky rovnoměrně rozsypte po hladině. Nechte stát 30 minut, poté zamíchejte mladinu a provzdušněte.
Doporučená teplota kvašení 8-14°C. Dávkování 10 g na 23 l mladiny.
Uchovejte v suchu a při teplotě menší než 10°C.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice
Vážení zákazníci,
otevírací doba 13.-14.12.2024.
Pátek 13.12.2024 - prodejny Rakvice, Klentnice, Laboratoř a e-shop do 14:00h.
Sobota 14.12.2024 - prodejny Rakvice a Klentnice - ZAVŘENO.
Děkujeme za pochopení.