Mají nižší produkci síry než jiné kmeny na ležáky a také dodávají plnější a kulatější sladový charakter s harmonizovanou chmelovou chutí.
Vhodná pro mnoho evropských ležáku jako Lager, Pilsner, Helles, Munich Dunkel, Rauchbier a dalších.
Útlum vysoký
Flokulace střední
Teplota kvašení 8 -14°C
Dávkování 10 g na 23 l mladiny
Návod k použití 10 g kvasnic přidejte do sterilní vody nebo do mladiny o objemu minimálně 150 ml a o teplotě 23°C ± 3°C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Kvasnice také můžete vlít přímo do mladiny ve fermentační nádobe, jejíž teplota se pohybuje nad 20 °C. Kvasnice rovnoměrně rozesypte po hladině. Nechte stát 30 minut, poté mladinu zamíchejte a provzdušněte.