Úvod » Kvasnice » Svrchní » WildBrew Sour Pitch


        

WildBrew Sour Pitch

10 g

Skladem

 

Výrobce: Lallemand
Cena bez DPH: 293,0 Kč
Cena s DPH (15 %):
337,0 Kč

do košíku:
  ks  



WildBrew Sour Pitch je vysoce výkonná a vysoce čistá bakterie mléčného kvašení, připravená k okamžitému použití, speciálně vybraná pro svou schopnost vyrábět širokou škálu kyselých piv. Produkuje velké množství kyseliny mléčné a zanedbatelné množství kyseliny octové.

Dává čistý a vyvážený profil citrusové chuti, typický jak pro tradiční, tak pro moderní kyselé pivo. Je-li naočkována při optimální teplotě a správných podmínkách, je to spolehlivý, bezpečný a snadný způsob, jak vyrobit pivo s ušlechtilou kyselostí.

Po přidání do mladiny rychle klesá PH, celý proces může trvat 24 - 48 hodin.

Doporučujeme na tyto pivní styly: Berliner Weisse, Gose, Lambick, American Wild, Sour IPA a kyselá ovocná piva

Teplota kvašení: 30 - 40°C

Dávkování: 10 g na 100 l mladiny

Návod k použití: 10 g bakterií přidejte do 200ml sterilní vody a mladiny (1:1) o teplotě 25 - 35 °C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Bakterie také můžete nasypat přímo do mladiny ve fermentační nádobe, jejíž teplota je 25 - 35 °C.